5 gezonde receptjes waarmee je flink wat geld kan besparen op je gezondheid

Het is weer die tijd van het jaar dat mensen veel vatbaarder zijn voor gezondheidsklachten, en als het dan weer zo ver is schrijft de dokter een kuurtje waar in sommige gevallen bijna een nier voor moet afstaan om het te kunnen betalen.

Gelukkig is het zo dat je in je keuken al genoeg producten heb staan om de dokters voor te zijn, in dit lijstje staan genoeg tips om zonder dure geneesmiddelen van je klachten af te komen.

1. Roze zout
Als u lijdt aan migraine, kent u al de pijnlijke symptomen die u de hele dag kunnen belemmeren. De meeste pijnstillers geven echter geen verlichting, dus we stellen een natuurlijke en zeer effectieve manier voor om het te kalmeren – zout!

Blijkbaar is zout van hoge kwaliteit, zoals Himalayazout, de beste manier om onmiddellijk migraine te bestrijden en de dag te redden. Himalayazout is een soort steenzout dat gewonnen wordt uit de Punjab-regio in Pakistan, met name in de Khewra-zoutmijn.

Dit zout bevat 84 mineralen, voedingsstoffen en elektrolyten en biedt talloze voordelen voor de gezondheid.

Het geeft energie aan het lichaam, stimuleert de immuniteit, verlicht hoofdpijn, alkaliseert het lichaam, brengt de serotonine-niveaus in de bloedbaan in evenwicht, herstelt de elektrolytenbalans en nog veel meer.

Lees verder op de volgende pagina…