6 natuurlijke pijnstillers om reguliere pijnstillers te vervangen

Je kan pijn in je onderrug verminderen en voorkomen door gebruik te maken van deze makkelijke aanbevelingen. Onthoud deze tips vanaf nu en zeg vaarwel tegen rugpijn!

Acute lage rugpijn is een erg veel voorkomende aandoening, waardoor veel mensen op zoek zijn naar manieren voor het verminderen van rugpijn.

De rugpijn wordt gekenmerkt door een gevoel van spanning en stijfheid in de onderrug. Het wordt geassocieerd met een slechte houding, stress en overmatig sporten. Het kan ook als een symptoom van gewrichts- en/of spierziekten optreden.

In het geval dat je gewend bent om gebruik te maken van farmaceutische geneesmiddelen voor je pijn in de rug, heb je waarschijnlijk gezien wat voor soort reacties ze kunnen veroorzaken. Over de toonbank behandelingen kunnen leiden tot ziekte en andere spijsverteringsproblemen.

Pijnstillers op recept zijn veel erger. Zij kunnen leiden tot spijsvertering problemen, en je kan er ook afhankelijk van worden en ze kunnen vaak slaperigheid of zwakte opwekken.

Aan de andere kant, bedenk dat voedsel geen bijwerkingen heeft. Integendeel, als je natuurlijk voedsel eet voor pijnbestrijding, vind je onder andere vitamines en mineralen. Bekijk op de volgende pagina welke voedsel soorten goed voor je zijn bij rugpijn.

Lees verder op de volgende pagina…