Moeder vindt naald in been van haar zoontje doordat die in zijn luier verstopt zat

De 30-jarige Kayleigh Smith vond een scherp voorwerp in de Pampers luier van haar twee jaar oude zoon Freddie.

Kayleigh vertelde dat ze misselijk werd toen ze de naald in haar zoon vond. Ze zag het toen ze zijn luier aan her verversen was. Kayleigh is ondertussen bijgekomen van de schrik maar kookt van woedde. En terecht!

Ze had de luier nog maar pas aangedaan toen hij het uitschreeuwde van de pijn. Toen de moeder van drie de luier uitdeed, was ze geschokt om een naald in de dij van haar jongen aan te treffen. Kayleigh uit Kinver in het Verenigd Koninkrijk, zei: “Ik was diep geschokt en voelde me misselijk. Ik winkel normaal bij Aldi, maar ditmaal ging ik naar mijn lokale supermarkt.”

De moeder zegt dat ze meteen in de gaten had dat er iets aan de hand was. “Uit mijn ooghoek zag ik dat ding glinsteren, ik trok de luier uit en daar was het.”

De geschokte moeder zegt dat ze de winkel contacteerde, die alle luiers meteen uit de rekken haalden. “Ik nam contact op met Pampers en ze sturen een koerier langs om de luier op te halen om de lading te controleren. Ik wil alle ouders waarschuwen om altijd eerst de luiers te controleren alvorens ze aan te doen. Ik ben al 10 jaar mama en je verwacht gewoon niet dat dit kan gebeuren.”

“Dit had heel wat schade kunnen veroorzaken als het een beetje anders was of wanneer het op een andere plaats was.”

Een woordvoerder van Pampers liet weten dat ze de zaak zeer ernstig nemen en een onderzoek instelden.

Vergeet niet dit artikel met je vrienden te delen zodat zij ook weten dat ze moeten oppassen met luiers.