Ouders denken dat 11-jarige dochter hersendood is: 4 jaar later wordt ze wakker en choqueert ze iedereen

Victoria Arlen werd geboren als een drieling, samen met twee broertjes. Ze was als klein meisje al extreem goed in dansen en stak boven iedereen uit door haar talent in sport. Het was een heel hoopvol, vooruitstrevend en energiek meisje. Echter, toen ze 11 werd, kreeg Victoria griepachtige symptomen. Ze viel telkens flauw en had bloedarmoede.

Twee weken later was ze opeens verlamd tot haar middel. Beetje bij beetje leek haar lichaam ermee te stoppen. Een ernstige ontsteking aan de hersenen en ruggenwervel vernietigde haar hele leven. De familie van Victoria kon alleen maar toekijken hoe Victoria beetje bij beetje haar spraakvermogen verloor, net als het zelfstandig kunnen eten en bewegen.

Op een gegeven moment viel ze in een diepe slaap en hadden de dokters niet verwacht dat Victoria ooit nog wakker zou worden. Echter wat de dokters vier jaar later bij Victoria zagen liet hun in shock achter.

In 2006, toen Victoria 11 was, gleed ze weg in een coma met griepachtige symptomen.

Ze had geen controle meer over haar armen, kon niet meer zwellen of eten doorslikken en kon ook niet meer praten.

EN TOEN WERD ALLES DONKER
Het was alsof ze traag op de aan/uit-schakelaar had gedrukt, het zogenaamde controlepaneel dat haar hersenen controleert. Ze was aan het wegebben.

En toen werd alles donker.

Bekijk de rest van dit ongelooflijke verhaal op de volgende pagina…