Sterke moeder deelt foto’s van haar doodgeboren kindje – hij was al perfect gevormd na 14 weken

Let op: De onderstaande beelden kunnen als schokkend ervaren worden.

Één van de mooiste ervaringen in de wereld is moeder worden. Wanneer je zwanger wordt draag je een nieuw leven bij je en hoop je als ouders op slechts één ding, dat de baby gezond ter wereld komt. De ergste nachtmerrie is dan ook wanneer alles fout gaat en de droom van het hebben van een kind even in elkaar klapt. Het gebeurt dan jammer genoeg nog wel regelmatig dat een baby doodgeboren wordt.

Michael en Sharran uit Missouri in de VS waren in de zevende hemel toen ze ontdekten dat ze zwanger waren. Het was het tweede kindje van Sharran. Helaas zou er voor de 40-jarige vrouw een abrupt einde komen aan haar droom toen ze haar baby tijdens de 14e zwangerschapsweek verloor.

In sommige staten van Amerika wordt een baby pas na de 20e week als “kind” beschouwd. De dokters beschouwden Miran, die na 14 weken overleed, als “medisch afval.”

De rouwende moeder nam de dappere beslissing om de foto’s van haar perfecte zoon van amper 10 cm en 26 gram met de wereld te delen. Zo wilden ze iedereen laten zien dat een foetus zelfs na amper 14 weken al perfect gevormd is.

Bekijk de rest van het verhaal, foto’s en video op de volgende pagina…