Vier jaar geleden won Neil 121 miljoen euro met de loterij: “Het ergste wat me ooit is overkomen”

Vier jaar geleden won Neil Trotter 108 miljoen pond – ruim 121 miljoen euro – met de lotto. “Het is het slechtste wat me ooit is overkomen”, moet de Brit nu toegeven. Honderden mensen smeekten hem al om geld, nu beweert een vrouw dat hij de vader is van haar zoon.

Neil Trotter was een 41-jarige automechanieker toen hij vier jaar geleden het groot lot won met Euromillions. Zijn winst van 108 miljoen pond maakte de man uit Coulsdon, ten zuiden van Londen, op slag de vierde grootste winnaar ooit in Groot-Brittannië.

Trots ging hij met zijn partner Nicky op de foto, foto’s die alle media haalden en waar hij nu dik spijt van heeft. “Winnen is het slechtste wat me ooit is overkomen. Je hoort nooit leuke verhalen over loterijwinnaars en dat is de reden waarom in dit land geen enkele winnaar tegenwoordig nog naar buiten treedt.”

“Er zijn al zoveel mensen naar mij gekomen. Telkens beweerden ze dat ik hen nog geld moest voor wat dan ook. Terwijl ik nooit iemand iets schuldig ben geweest.”

DNA-test
Eén van die mensen is Dawn Scully (39), een vrouw die beweert dat Neil de vader is van haar nu achttienjarige zoon Liam. Neil houdt vol dat hij zich de vrouw niet herinnert, maar met die uitleg neemt Dawn geen genoegen. “Liam lijkt sprekend op zijn vader, dat zegt iedereen. Als hij ontkent de vader te zijn, dan zeg ik: bewijs het dan. Doe een DNA-test.”

Lees het verhaal verder op de volgende pagina…